Editorial

Constantin Florescu/poziționare indezirabilă

Constantin Florescu va candida la Primăria Buzău din partea PMP. Putea fi un candidat bun. Avea toate atuurile. Vârsta, experiența, statutul, poziționarea față de un PSD colmatat, erau câteva argumente solide. Din nefericire poziționarea a distrus candidatul. Nu poți fi fost judecător, om cu multă carte, făuritor de dreptate și să fii prezentat de Mocanu. Pur și simplu…nu poți. E un picaj colosal. Așa cum nu poți fi coleg de prezidiu cu Roșioru.

Sunt posibilități care se pot și …posibilități care nu se pot! Căderea este mare și practic, Constantin Florescu va fi folosit, așa cum a fost folosit Caton Mateeșescu – spre exemplu -, iar dacă nu va stabili un dialog cu oamenii de elită din PMP-ul central – sunt rari, dar mai sunt-, e greu de imaginat ce teme comune poate avea cu Adrian Mocanu și în ce limbaj se vor înțelege.

Constantin Florescu a intrat la Buzău în zona gri, mult mai decăzută decât cea a PSD. Rezultatul va fi slab. Candidatul va cără în cârcă oameni și fapte care nu sunt ale lui. De ce a acceptat așa ceva? Se simte confortabil cu așa anturaj?

Rămâne să vedem! Până atunci…un candidat prematur ratat, care în loc să-și promoveze ideile va fi nevoit să justifice prostiile și grosolăniile, trădările și lipsa de substanță a PMP Buzău.

Unui judecător independent, nu-i stă bine dependent de cei pe care i-a judecat sau i-ar putea judeca. Cunoaște fapte, cunoaște contextul, din acest motiv, decizia ii este greu de înțeles.

Bârlă sau Roșioru ar fi obținut mai multe voturi pe forma PMP Buzău. Florescu e ca nuca-n perete. Prin această asociere își aruncă peste bord trecutul și se îndreaptă spre nicăieri ( doar dacă va deveni președinte al filialei și va curăța partidul poate spera la un loc în Parlament) Dacă era independent ar fi fost votat, așa….nici Consiliul local nu va intra.

Peste un timp, va regreta poziționarea de azi!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *