Editorial

Pro-americanul Putin

Citeam o știre că România va aloca 2.5% din PIB pentru apărare. Poți să mai zici ceva? Nu! Când la graniță vâjâie tot felul de pericole, apărarea devine prioritate națională 0.

România a crescut oricum cheltuielile de apărare la 2% cu ceva timp în urmă, dar românii stau liniștiți pentru că țara este membră NATO. Nu vreau să-mi imaginez ce am simțit acum să fi fost neutri. Aici neutralitatea nu este posibilă. Ucraina este un exemplu. Tot Ucraina a pus frână poftelor de mărire ale lui Putin și ale unui procent semnificativ dintre ruși.

Înarmarea însă, deși pare o stupiditate în vremurile modernității, a devenit o necesitate în zona noastră, din păcate. Sunt multe lucruri de făcut pentru cetățeni: școli, spitale, autostrăzi, dar …. suntem forțați de frații noștri de la răsărit să cumpărăm arme.

De unde le cumpărăm? Bănuiesc că industria americană este unul dintre beneficiarii importanți. Putin să trăiască!, poate fi urarea cea mai potrivită în industria de armament

Așadar, Putin devine un mare susținător al industriei americane în general și al industriei de armament, o industrie care prosperă pentru că pe lumea aceasta mai sunt nebuni ca el, care își îmbogățesc adversarii și se sărăcesc propriul popor.

https://paulnegoita.ro/2022/03/22/pro-americanul-putin/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *