Administrație

Primarul Toma împiedică electoratul buzoiana să cunoască candidații la Primărie. Ce spune doamna Haritina Crăiță?

Într-un video postat pe canalul propriu de Youtube și într-o emisiune pe newsbuzau.ro, doamna Haritina Crăiță, candidat independent la Primăria Buzău, îl acuză pe primarul Toma de schimbarea regulilor în timpul jocului electoral.

https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=3831924377130428&id=100009387108123&rdid=GMOcTh60b2q0607p

Practic, la cererea primarului în funcție Constantin Toma Consiliul Local Buzău format din oamenii primarului au anulat vechea hotărâre privitoare la locurile de afișaj electoral și au emis o nouă hotărâre în care au redus la jumătate numărul panourilor de afișaj.

Evident, atitudinea primarului reprezintă o dovadă a faptului că se teme de ieșirea la vot masiv a buzoienilor și, prin mijloace viclene, dorește ca să nu se producă emulație publică. 10 000 de oameni ieșiți în plus la vot față de alegerile trecute pot rezolva suferința orașului din ultimii ani.

De asemenea, persoane din anturajul primarului Toma spun că acesta a cerut consilierilor locali să reducă numărul de locuri de afișaj electoral pentru că nu suportă să se vadă în rând cu ceilalți candidați, aspect întărit și de faptul că înainte de campanei a simțit nevoia megalomanică de cheltui milioane de lei pe zeci de panouri publicitare imense, toate amplasate pe spațiul public.

La cum se desfășoară procesul electoral la Buzău nu vorbim de democrație, ci de dorința primarului în funcție de a bloca procesul electoral corect prin tot felul de mijloace, ceea ce reprezintă o nouă formă de umilire a buzoianului de rând.

Redacție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *