Administrație Justiție Național PSD Recente

Primăriţa PSD a comunei Brusturi şi soţul ei, săltaţi de poliţie. Au bătut un fost procuror până l-au desfigurat

Primăriţa PSD a comunei Brusturi, Livia Bârlău, şi soţul acesteia, Petre Bârlău, au fost ridicaţi, miercuri, şi conduşi în faţa procurorului pentru audieri, într-un dosar penal deschis sub acuzaţia de tentativă de omor. Practic, cei doi sunt acuzaţi că au atacat extrem de violent un fost procuror, pe care l-au lovit cu un cleşte de tăiat lanţuri până l-au desfigurat, relatează Bihoreanul.

Soţii Bârlău au fost ridicaţi în cursul după amiezii. La capătul mai multor ore de audieri, ei au fost reţinuţi în Centrul de Arest Preventiv al Poliţiei Bihor.

„Cei doi inculpaţi au fost reţinuţi ca fiind coautori la infracţiunea de tentativă la omor, constând în aceea că i-au aplicat părţii vătămate mai multe lovituri la nivelul capului şi membrelor, care i-au pus acesteia viaţa în pericol”, a declarat miercuri seară prim procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Gligor Săbău, pentru sursa citată.

Potrivit acestuia, leziunile provocate victimei – fostul procuror Ioan Bodogai – necesită cel puţin 100 de zile de îngrijiri medicale.

Fapta pentru care au fost reţinuţi cei doi a avut loc în după-amiaza zilei de 29 septembrie, într-un magazin de materiale de construcţii aparţinând primăriţei PSD Livia Bârlău şi soţului acesteia, unde Bodogai a fost bătut cu un cleşte de tăiat lanţuri, ajungând la spital plin de sânge, cu capul spart în trei locuri, cu braţele acoperite de plăgi şi cu piciorul rupt, pentru fixarea căruia medicii au fost obligaţi să-i monteze tije metalice.

Detalii aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *