Local

Primăria municipiului Buzău organizează concurs de recrutare pentru ocuparea unei funcții publice de conducere vacante

Primăria municipiului Buzău scoate la concurs un post vacant de director executiv în cadrul Direcției Administrației Publice Locale. Dosarele de înscriere la concurs se depun până la data de 13 mai 2019, ora 16.00, la sediul Primăriei municipiului Buzău, la camera 23, Serviciul Resurse Umane, Prognoză, Cooperare Interinstituțională.
Concursul se organizează  în trei etape succesive, la sediul Primăriei, astfel selecția dosarelor se face în perioada 7 -13 mai 2019, proba scrisă se suține în ziua de 20 mai 2019, ora 10.00, iar interviul în data de 23 mai 2019, ora 10.00.
Candidații care doresc să se înscrie la acest concurs trebuie să îndeplinească anumite condiții: să fie absolvenți de studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv  studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau ecvivalentă în domeniul științelor/ științelor administrative; să aibă studii de masterat sau postuniversitare în domeniul administrației publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice, și o vechime în specialitatea studiilor absolvite de minimum 7 ani.
Cei care doresc ocuparea unei funcții publice de conducere vacante pot obține informații la sediul Primăriei municipiului Buzău, camera 23.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *