Local

Primăria Buzău publică lista Asociațiilor de Proprietari cu datorii restante la utilități

Primăria municipiului Buzău a făcut public lista, în ordine descrescătoare, a Asociațiilor de Proprietari care înregistrează restanțe la principalii furnizori de utilități. Decizia a venit ca urmare a plângerilor înregistrate de Primărie atât din partea cetățenilor buni platnici, cât și din partea furnizorilor de utilități, și anume RAM, Compania de Apă, RER Sud.
Lista Asociațiilor de Proprietari cu datorii restante la utilități va fi afișată atât pe site-ul Primăriei, cât și la toate blocurile asociațiilor restante, se arată în anunțul publicat pe site-ul Primăriei.
În topul listei Asociațiilor de Proprietari cu datorii restante la furnizori luna mai 2019 se află PT6 nr.3 Broșteni, cu suma de 594.481,32 lei, reprezentând datorii la Regia Autonomă Municipală Buzău. Pe ultimul loc se situează Bl.C1 Cartier Poștă, cu o datorie de 5.005,85 lei către RER Buzău.
Edilul municipiului Buzău recomandă ”cetățenilor care locuiesc la bloc să se implice mai mult în activitatea Asociațiilor de Proprietari din care fac parte pentru a preîntâmpina situațiile, total nedorite, de sistare a furnizorilor unor servicii, iar conducerile Asociațiilor, Președinți și Comitetele executive să ia din timp toate măsurile ce se impun în gestionarea problemelor financiare și administrative”.

Ma jos va publicăm lista asociațiilor de proprietari cu datorii restante la furnizori mai 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *