Local

Preşcolarii de la GPP ”Bobocei din Micro III” Buzău, parteneri de dialog ai poliţiştilor

Poliţiştii din cadrul Compartimentului Analiza şi Prevenirea Criminalităţii şi Biroului de Proximitate de la Poliţia Municipiului Buzău au desfăşurat o activitate preventivă la Grădiniţa cu Program Prelungit „Bobocei din Micro III”.
Poliţiştii au discutat cu aproximativ 50 de preșcolari de grupă mijlocie cu privire la activităţi specifice muncii de poliţie şi promovarea comportamentelor acceptate social şi pentru stabilirea bazelor comportamentului de urmat în societate.
Mesajele au fost transmise prin joc  – „Așa da! Așa nu!”.
De asemenea, preșcolarilor le-au fost transmise recomandări preventive referitoare la mersul cu bicicleta, cu rolele, precum și la comportamentul pe care trebuie să îl aibă în mijloacele de transport sau la locul de joacă. Au fost abordate și aspecte referitoare la măsurile preventive pe care preșcolarii trebuie să le urmeze acasă, la școală și pe stradă.
Cei mici au fost receptivi şi şi-au însuşit cu uşurinţă recomandările transmise de poliţişti, dovadă fiind şi întrebările pe care le-au adresat oaspeţilor în uniformă. Totodată, copiii au fost mici actori în jocurile și poveștile specifice vârstei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *