Guvernul României

Palcău Daniela, inspector școlar general la ISJ Buzău și vinerile negre pentru bugetul de stat!

Doamna Daniela Palcău câte vineri are săptămâna dumneavoastră? În cazul în care săptămâna are 4 vineri, e în regulă! Dacă, totuși, săptămâna vă este la fel ca a noastră, a muritorilor de rând, trebuie să știe toată lumea cum furați bani din bugetul de stat în ziua de vineri.

Oameni buni, ceea ce descopăr despre Daniela Palcău în fiecare zi este terifiant. Atât de mult și-a însușit convingerea sloganului pesedist pentru că putem! încât femeia aceasta chiar nu are limite!

Concret, vineri, în același interval orar Palcău Daniela încasează bani din bugetul statului, din banii noștri ai tuturor, din trei locuri și de cele mai multe ori lipsește din toate trei.

Daniela Palcău este luată de acasă cu mașina de serviciu și transportată la Inspectoratul Școlar, pentru că, teoretic, la 8 începe munca, inclusiv în ziua de vineri. Brusc și dintr-o dată trebuie să plece la Liceul Pedagogic Spiru Haret pentru că are ore de la 8.55 – la 11.55. Două le-a marcat în același timp. Dar cum este excesiv de harnică, doamna învățătoare Palcău, dă o fugă de pe la 8 și la Școala Măgura, unde are o oră de științe sociale de la orele 9 la orele 10.

Am fost în două zile la Măgură – școala care te trimite în Tenerife, dacă ești inspector general -, evident lipsea, iar copii pe care i-am întrebat de profesoara lor de științe sociale, Daniela Palcău, m-au privit ca loviți de fulger. Nici în condică nu apărea, însă pe ștat a încasat. În alte două vineri, în care nu am mai avut timp să bat drumul la Măgura, de asemenea doamna Palcău a avut alte trebuiri importante. O dată a fost la Ministerul Educației, la secretarul de stat de la PSD și la directorul Corina Marin, să aranjeze ploile, iar altă dată a fost să-și susțină formalitatea aceea de examen la Casa Corpului Didactic, tot de la orele 9… Credeți că a avut medical de la școli? Părea sprintenă când a intrat direct la comisie la CCD! Profesorii nu-și pot lua concediu de odihnă în timpul anului școlar și nici nu o fac, din respect pentru copii, așa că ceea ce a făcut se numește chiul, un chiul plătit din bugetul de stat.

În concluzie, având în vedere statutul de persoană de prim rang al Danielei Placău, vă informez asupra programului de vineri al dânsei:

8 – 16 – inspector școlar general la Inspectoratul Școlar Buzău

8.55 – 11.55 – profesor îndrumător de practică pedagogică la Liceul Pedagogic Spiru Haret ( mai are ore și marțea la Spiru Haret, dar tot cu trebi importante prin altă parte).

9-10 – profesor științe sociale Școala Gimnazială Măgura

…..  foarte probabil să nu o găsiți în cele trei locuri!

Aceasta este inspectoarea generală de la Buzău! Rar am văzut o persoană care să aibă respect mai puțin pentru propria semnătură, pentru elevi, pentru profesori și pentru învățământ, în general.

Imaginați-vă că a fost candidat la Senat. Dacă ajungea pe acolo, prima lege pe care o dădea, era să-și facă mai multe vineri!

Aștept să văd ce reacție va avea Ministrul Educație când voi ajunge să-i descriu ce om are Ciolacu la Buzău. Sigur, nu mă aștept să ia măsuri, că suna Ciolacu să o apere, ca și în alte cazuri. Îi e bun executat, după cum se vede în toate deciziile luate și nu se va lipsi de un om corupt, care face orice să rămână pe post.  Însă de nu o va schimba, criza educației la Buzău se va adânci, iar Palcău va face și mai multe năzbâtii, având în vedere că urmează gradațiile de merit, bacalaureatul și titularizarea, iar eu le voie reclama pe toate cele pe care mi le semnalați.

Violeta Moraru

1 thought on “Palcău Daniela, inspector școlar general la ISJ Buzău și vinerile negre pentru bugetul de stat!”

  1. Probabil acesta este motivul pentru care raman nesemnate multe documente, caci pe adjuncti nu prea ii lasa sa semneze cand nu este in institutie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *