Fără categorie

“Omul” numărul trei in statul Roman!!!

 

Plecarea lui Liviu Dragnea la specializare, la Jilava, a mai avut un efect dezastuos pentru PSD! Dar şi pentru ţară! În locul lui, în fruntea Camerei Deputaţilor a ajuns Ciolacu! Se ştia de mult că inteligenţa nu-l dă afară din casă! Dar nici de o imbecilitate atât de crasă nu-l suspecta multă lume.

Doar un imbecil poate boicota POLITIC măsurile propuse de medicii şi specialiştii de la Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU) în lupta cu virusul! Măsuri care sunt aproximativ aceleaşi în întreaga lume.

Una din măsurile propuse recent a fost limitarea activităţilor nocturne pe litoral, prin închiderea teraselor la ora 23:00 (în starea de necesitate se suspenda chiar şi circulaţia publică nocturnă!). Iată cum înţelege un imbecil această măsură. Şi o dă pe goarnă, în spaţiul public:

„Ceea ce nu înţeleg: am văzut că până la ora 23.00 există Covid, după ora 23.00 reacţionează mai moale. Nu înţeleg, după ora 23.00 se îmbată românii la terase şi nu mai respectă regulile? Nu înţeleg cum”, a declarat, marţi seară, la TVR 1, Marcel Ciolacu.

Aici omul trebuie înţeles! Spune clar că nu înţelege! Recunoaşte public că e un dobitoc! În baza aceleiaşi calităţi înnăscute, îndeamnă, voalat, la nerespectarea măsurilor!

Şi pentru că şeful Camerei Deputaţilor e interesat de sănătatea românilor, iată ce „semnal” transmite el vizavi de aplicarea noilor măsuri luate de CNSU: ”Cât timp Guvernul nu este credibil, nu se alătură nimeni”.

Aşa „gândeşte” şeful legislativului românesc. Omul numărul trei în stat! Imbecilul care se lăfăie în scaunul ocupat cândva de nume ilustre ale României: I.C. Brătianu, Costache Negri, Duiliu Zamfirescu, Nicolae Iorga!

Bravos, naţiune!
Valeriu Budulescu

Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *