Local

O buzoiancă ”țepuită” de un vâlcean pe un site de vânzare/cumpărare

Un bărbat de 39 de ani din judeţul Vâlcea a fost reținut de polițiștii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale de la Poliţia Municipiului Buzău sub aspectul comiterii infracțiunii de înșelăciune.
Din cercetările efectuate de polițiștii criminaliști a reieşit că, în luna octombrie 2018, bărbatul din județul Vâlcea ar fi postat pe un site de vânzare/cumpărare, anunţuri privind închirierea unei vile pentru petrecerea dintre ani. În baza anunţului, la sfârşitul lunii octombrie 2018, o buzoiancă în vârstă de 27 de ani l-ar fi contactat pe protagonistul anunţului în vederea închirierii locaţiei şi ar fi depus un avans de 1500 de lei, în urma unor conversaţii pe o aplicaţie de comunicare. Ulterior, în apropierea datei evenimentului persoana din Vâlcea nu ar fi răspuns pentru definitivarea tranzacţiei. În urma analizării materialului probator administrat de poliţişti, procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău a confirmat continuarea urmăririi penale faţă de bărbatul din Vâlcea sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune.
Poliţiştii buzoieni au luat împotriva lui măsura reţinerii şi continuă cercetările, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.      
 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *