Local

Mesaj către doctorul Zoican

Doctorul Zoican este ținta mizeriilor instrumentate de PSD. Motivul? Dreptul democratic de a candida la Primăria Buzau. Pentru PSD Primăria e mina lor de aur care alimentează buzunarul lor, din buzunarele noastre. Noi? Masa lor de manevra! Cum argumente cinstite nu au, Ciolacu și Gașca de consumatori ai banilor noștrai, se ocupa cu tot felul de mizerii. Acum se încearcă intimidarea doctorului Zoican.
Domnule Doctor, fiți tare! Ati salvat mulți buzoieni de la moarte, ei, Pesediștii, au îngropat un oraș și un județ cu speranțe cu tot!
Susțineți-va punctul de vedere și nu puneți la suflet ce spun și ce scriu cei plătiți de PSD. Buzoienii ii știu pe detractori. Nu dau doi bani oamenii pe prostiile lor. Va spun din proprie experiența. Ei nu au câștigat alegerile in lupta cinstita, ci prin manevre și blaturi. Când buzoienii au avut soluții au votat masiv împotriva lor. Fiți tare, așa cum sunteți in fără morții la UPU! Fiți ferm, așa cum instituiți ordinea ca sa mișcați lucrurile. Spuneti lucrurilor pe nume, așa cum obișnuiți.
Mult succes!

Paul Iulius Negoita

Dr. Adrian Zoican este ținta “Ziariștilor” plătiți de PSD. Frății Sontica sunt cei care l-au înregistrat, i-au filmat casa, vor sa-l acuze de existența unor plângeri de Hărțuire. Totul se face, evident, după strategia lui Ciolacu, personaj cunoscut pentru aceste practici. Amintiți-va filmul cu Boscodeala.

Zoican, un doctor implicat, neobișnuiți cu stilul de lupta politica pesedista este și va fi ținta unor presiuni enorme, menite sa-i reducă …volumul. Pesediști considera ca prin aceste manevre vor demonstra ca e altceva. De fapt, se descriu pe ei.

De asemenea, induc ideea ca e la mâna lor, ca va face doar figurație, ca e dependent financiar de sistem, deci de ei, mai ales după ce și-a cumpărat o casa pe baza unui credit, o casa muncita din greu, in sute de nopți de garda.

Doctorul Zoican este un om activ, voluntar, mereu disponibil și probabil nu va trece ușor peste campania electorală. Buzoienii trebuie sa reacționeze dur împotriva mizeriilor lui Ciolacu, prin vot conta PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *