Editorial

Marcel, nu-i cam multicel?

Ciolacu amenință cu alegeri anticipate dacă nu va fi premier. Evident, dacă s-ar pune problema să fie premier,  s-ar impune urgent alegeri anticipate. Eu nu cred să va fi, mai ales că jocul prin interpuși îl folosește cel mai bine. Acolo s-ar vedea toată goliciunea unui personaj care nu reprezintă nimic, care întrupează valori personale.

Cu un trecut plin de funingine, cu un prezent construit pe trădare, cu un discurs jenant pentru un om matur și cu o poftă perversă de a-și lua statul pe nume propriu, prin tot felul de numiri stupide, Ciolacu nu poate, nu are cum și nu trebuie să fie premier.

Ar fi o jignire imensă pentru istoria țării, dar și pentru prezent. În România mai sunt încă destui oameni care muncesc, gândesc, învață, au speranță. Premierul trebuie să le fie cel puțin egal acestora. Cum poate Ciolacu să le stea în față?

Și președinte la Cameră e foarte mult, având în vedere precaritatea studiilor lui și mai ales caracterul de combinator politic. Din păcate, un grup l-a vârât în față pentru a-i face jocul. Se pare că le-a fost și încă mai le este de folos.

L-au urcat dar nu au putut să-i dea ce-i lipsea, măcar de ochii lumii. Nu l-au putut șlefui pentru că nici turnat încă o dată nu schimbi mare lucru din Ciolacu. Nu le-a venit ușor românilor să vadă acolo, în vârf, așa ceva, așa personaj controversat și rapace. Să-l mai suporte și ca premier ….

Eu nu cred că Ciolacu vorbește serios când se vede premier. Nu cred că nu mai are oglinzi prin casă, dar cine știe …Individul care nu a luat niciodată un vot pe cont propriu, de crede alesul namului.

Situația este atât de penibilă încât  vorba românului:  s-a urcat scroafa-n copac și se crede privighetoare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *