Editorial

Marcel Copie și Original!

Ca orice mare politician, lui Marcel îi place să se audă vorbind cum ajută poporul neajutorat și să se vadă pe Facebook la fiecare bălărie pe care i-o scriu unii și alții pe pagină. Cum pagina este mereu sponsorizată – măcar atâta să facă și poporul pentru minunea asta de om care-l ajută în fiecare zi să-i fie mai bine -, îmi tot intră postările maestrului.

Zilele trecute mi-a apărut o postare a lui Ciolacu, pe pagina proprie, în care cititorul era informat că este el, Ciolacu. Că era la RTV, e firesc, că acolo se duc banii PSD, deci nimic nou. Practica cumpărării presei este exersată îndelung la Buzău, iar acum plătește gras, să nu-l atace. Dar nu asupra relației cu presa vreau să scriu, ci despre umorul pe care mi l-a stârnit și de data aceasta când dădeam scroll.

Postarea mi-a amintit de același Ciolacu, pe vremea când era paj al dr. Ion Vasile. Așa cum Ciolacu era băiatul cu grătarele de mici în campania electorală sau la chermeze, Stelică Borzea era omul cu mapa.

Nu știu câți din PSD și-l mai amintesc pe Stelică Borzea, însă el era preferatul dr. Ion. Nu a avut noroc în politică, pentru că nu a știut să calce pe cadavre ca Ciolacu. Așa că nu a prins decât un post de secretar de stat pentru câteva luni, atâta vreme cât mentorul a avut putere.

Totuși, Borzea a avut șansa să ajungă deputat. A candidat pe lista PSD și îmi amintesc cum îi ironiza Ciolacu modul naiv de a face campanie. Spunea Marcelică: merge Stelică la o babă pe la Ziduri și-i arată un pliant cu el, apoi o întreabă: Știi cine e aici, în poză, mamaie? Eu!

Când am văzut postarea lui Ciolacu mi-am zis: uite, a învățat ceva de la Stelică și Marcel asta! Se vrea si copie și original, la fața locului. Așa sunt oamenii mari!

http://anchetatorii.ro/2022/01/07/romanian-organized-crime-psd-ciolacu-grindeanu-cionca/

https://paulnegoita.ro/2022/04/08/eu-sunt-marcel/

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *