Local

Mai multe familii din județul Buzău au rămas fără apă rece la robinet

20 de familii din satul Valea Salciei, comuna Valea Salciei au rămas fără apă potabilă la robinet din cauza unei avarii la conducta de alimentare cu apă. În urma unei alunecări de teren, conducta de alimentare cu apă potabilă a fost ruptă.
”Serviciul de alimentare cu apă a fost sistat în data de 11.02.2019, începând cu ora 10:00, în satul Valea Salciei – comuna Valea Salciei. Măsura este necesară pentru remedierea unei avarii( conductă ruptă în urma alunecărilor de teren)”, se arată într-un comunicat al Companiei de Apă Buzău..
Serviciul de alimentare cu apă va fi oprit și în localitatea Viperești, în intervalul orar 09.30-12.00 pentru remedierea unei avarii la rețeaua de apă. Aici, 256 de utilizatori casnici sunt afectați de această întrerupere a apei potabile.
Tot pentru remedierea unei avarii, serviciul de alimentare cu apă este oprit în satul Scărișoara, comuna Cislău, în intervalul orar 08:40-12:00, fiind afectați 60 de utilizatori casnici.
În zona Grebănu 1, din comuna Grebănu, în intervalul orar 08:15-10:00 apa a fost oprită, afectate fiind 16 familii.
Iar în intervalul orar 07:30-09:30, în satul Aldeni, comuna Cernătești, măsura de sistare a apei a fost tot pentru remedierea unei avarii la conducta de apă. Aici, 63 de familii nu au beneficiat de apă potabilă timp de două ceasuri.
Reprezentanții Companiei de  Apă Buzău precizează că ”la reluarea furnizării serviciului este posibil ca apa să prezinte, pentru scurt timp, turbiditate”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *