Local

Laura Bretan, într-un eveniment muzical de amploare, miercuri 22 mai, la Casa de Cultură a Sindicatelor Buzău

Orchestra Simfonică a Teatrului Oleg Danovski și tenorul Răzvan Săraru vin să o susțină pe Laura Bretan, una din marile voci ale lumii,  într-un eveniment muzical de amploare, miercuri 22 mai, ora 19.30, la Sala Maximilian.
Laura Bretan s-a născut în Chicago în aprilie 2002. Încurajată de mama ei, Laura a început să cânte în biserică de la vârsta de 4 ani, iar de la 5 ani a început să cânte la pian, să participe și să câștige numeroase concursuri de specialitate.
Laura a câștigat “Românii au talent” ediția 2016.
În același an, Laura s-a calificat în finala “America’s Got Talent” . Începând cu acel moment Laura a devenit o senzație mediatică. NBC, CBS, Windy City Live, WGN, și WCIU sunt doar câteva din posturile de televiziune unde tânăra artistă a fost invitată. A apărut în reviste precum Today’s Show , People magazine, E!, CNN, Country Living, NBC online, the Chicago Tribune și multe altele. Numărul concertelor Laurei pe mapamond întrec orice închipuiri.
A cântat imnul național al SUA pentru meciu White Sox and Chicago Bulls. De asemenea a cântat imnul național cu multe alte ocazii, ceea ce este considerat o mare onoare.Uimitoare sunt prestațiile Laurei în cadrul spectacolelor lui David Foster. După ce au cântat împreună în Beverly Hills pentru FDIF Gala, David Foster i s-a adresat: „Nu am mai întâlnit niciodată o voce atât de puternică la o persoană atât de tânără. Toată lumea îți va ști numele!”Laura a cântat împreună cu Il Volo Tenors, Andre Rieu, Ethan Bortnick, Matteo Bocelli, Victor Micallef, unul din membrii faimosului grup “The Tenors,” și a apărut pe scenă alături Jay Leno și Trisha Yearwood. De asemenea, a cântat la sărbătorirea a 70 de ani de la independența Israelului. .
Compasiunea pentru semeni este una din marile calități ale Laurei, aceasta donând o mare parte din câștiguri fundației „Safe Haven” care are grijă de persoanele fără adăpost.
Laura a fost aleasă ambasadorul Star of Hope International, o organizație care ajută copii cu dizabilități sau orfani.
Laura a devenit un nume cunsocut în România odată cu concertele sold out de la Sala Palatului București și Cluj.
Laura a jucat rolul principal și într-un film, „An Aria for Albright’s.” interpretând personajul Anne, o tânără soprană, filmul fiind premiat Louisiana Film Festival.
În continuare Laura dorește să urmeze studiile muzicale. Când nu se află pe marile scene ale lumii Laura este o adolescentă obișnuită. Îi place să se joace cu surioara și verișorii ei, citește, îi place să călătorească. În același timp este conștientă de talentul ei și este încântată de faptul că poate aduce bucurie în inimile multor oameni.
Biletele pot fi procurate de la Magazinul Hi – Hii, str. Cuza – Vodă.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *