Local

ISU Buzău face înscrieri pentru școlile de pompieri!

Buzoienii care vor să urmeze o carieră militară se pot adresa Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă din judeţ. Tinerii pot opta fie pentru şcolile de ofiţeri, fie pentru cele de subofiţeri.
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Neron Lupaşcu” al judeţului Buzău recrutează candidaţi pentru participarea la concursurile de admitere în instituţiile de învăţământ ale M.A.I., respectiv în instituțiile de învățământ ale M.Ap.N. care pregătesc personal pentru nevoile unităţilor M.A.I.
Pentru concursul de admitere la Academia de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti – sesiunea iulie-august 2019 sunt disponibile 50 de locuri la Facultatea de Pompieri cu durata studiilor de patru ani, data limită pentru depunerea cererilor de înscriere fiind 24 mai 2019.
Totodată, la Şcoala de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel  Zăgănescu” Boldeşti, judeţul Prahova, pentru sesiunea ianuarie 2020 sunt disponibile 300 de locuri, cu durata studiilor de un an, data limită pentru depunerea cererilor de înscriere fiind 15 noiembrie 2019.
De asemenea, au fost scoase 49 de locuri la instituțiile de învățământ superior și 36 de locuri la școlile postliceale din cadrul Ministerului Apărării Naționale pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne.
Recrutarea candidaților de pe raza județului Buzău se va realiza, la sediul Inspectoratului  pentru Situaţii de Urgenţă  „Neron Lupaşcu” al judeţului Buzău din municipiul Buzău, str. Bistriţei nr. 51, în fiecare zi de luni – vineri între orele 09:00-16:00, prin intermediul structurii de resurse umane, unde vor fi depuse documentele necesare pentru constituirea dosarelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *