Local

IPJ Buzău promoveaza meseria de polițist

 Seria activităţilor desfăşurate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău pentru marcarea Zilei Poliţiei Române continuă.
Astfel,  în ziua de 11 martie a.c., poliţişti din cadrul Compartimentului Analiza şi Prevenirea Criminalităţii împreună cu specialişti din cadrul instituţiei, susţinuţi de şeful inspectoratului, domnul comisar şef de poliţie Pantazi Virgil-Laurenţiu au desfăşurat la Sala Amfiteatru a Centrului Judeţean de Cultură şi Artă, o activitate în scopul promovării instituționale și a profesiei de polițist.
Peste 100 de adolescenți de la Liceul Tehnologic „Grigore C. Moisil” și Liceul Tehnic au fost prezenți la această activitate.
”Activitatea a avut drept scop orientarea profesională care a constat în prezentarea condiţiilor de recrutare și admitere, venind în întâmpinarea nevoii elevilor de a intra în contact cu specialişti din diferite domenii de activitate, de a le cunoaşte specificul activităţii, învăţând mai multe despre activităţile, îndatoririle şi responsabilităţile locului de muncă, demontând stereotipurile asociate unor profesii”, se precizează în buletinul de presă al IPJ Buzău.
Totodată, poliţiştii au discutat cu elevii şi aspecte referitoare la cariera pe care o vor urma, ocazie cu care au prezentat şi oferta educaţională a unităţilor de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *