Local

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Buzău face recrutări

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Buzău recrutează candidaţi pentru admiterea în instituţiile de învăţământ ale M.A.I, respectiv în instituţiile de învăţământ ale M.Ap.N care pregătesc personal pentru nevoile unităţilor M.A.I.
Dacă te interesează o carieră în Jandarmerie află că au început înscrierile  pentru concursul de admitere la Academia de Poliţie „ Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti- sesiunea iulie- august 2019.
Poţi candida pe cele 70 de locuri din cadrul Facultăţii de Jandarmi, specializarea Ordine şi Siguranţă Publică (dintre care 5 locuri pentru Serviciul de Informaţii Externe, 2 locuri pentru minorităţile de etnie rromă, 2 locuri pentru minorităţile de etnie maghiară şi 2 locuri pentru alte minorităţi) sau pe cele 6 locuri din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Juridice şi Administrative, specializarea Drept.
Până pe 24 mai, cei interesaţi se pot înscrie la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Buzău din strada Bazalt, nr. 15, de luni până vineri între orele 08.00- 16.00. Informaţii suplimentare pot fi oferite la numerele de telefon 0238717434; 0238721702, interior 24535 (Resurse Umane).
Toate condiţiile pe care trebuie să le îndepliniţi, precum şi actele necesare pentru înscriere le puteţi găsi pe site-ul unităţii:  www.jandarmeriabuzau.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *