Local

Gălăţean urmărit la nivel national pentru furt, prins în sediul DJST Buzău în timp ce încerca să comită o altă faptă

Ofiţerul de serviciu de la Poliţia Municipiului Buzău a fost sesizat ieri, în jurul prânzului, de către directorul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Buzău cu privire la faptul că a surprins un bărbat care încerca să sustragă bunuri din interiorul unor birouri aflate în incinta unei săli de sport.
Echipajul de poliţie care s-a deplasat la faţa locului a stabilit că bărbatul este din Galaţi şi are 54 de ani. Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date a reieşit că bărbatul era căutat de poliţişti în baza unui mandat de arestare emis la începutul lunii martie 2019 de către Judecătoria Tulcea pentru comiterea infracţiunii de furt calificat. Bărbatul a fost preluat de poliţiştii de investigaţii criminale pentru continuarea cercetărilor, pe parcursul investigaţiilor efectuate stabilindu-se că ar fi principalul suspect şi în cazul unui furt din incinta unei alte instituţii din municipiul Buzău. Fapta fusese sesizată Poliţiei în ziua de 15 aprilie 2019 de către persoana vătămată – o femeie de 58 de ani din Buzău care a precizat că i-a fost sustras portofelul cu bani şi documente din incinta biroului în care îşi desfăşoară activitatea. Din verificările poliţiştilor a reieşit că aceasta ar fi lipsit pentru câteva momente, timp în care a încuiat biroul însă a lăsat cheia în uşă.
Prejudiciul a fost recuperat integral de către poliţişti şi predat persoanei vătămate.
Poliţiştii buzoieni continuă cercetările sub supravegherea procurorului de caz pentru clarificarea tuturor aspectelor cauzei.
Bărbatul din Tulcea a fost preluat de către poliţiştii de la Compartimentul Urmăriţi pentru punerea în executare a mandatului de arestare.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *