Fără categorie

Familia Mocanu, deszastru uman pentru buzoieni

Nu apare pe bannere pentru ca știe ca lumea ii urăște. Astfel a procedat și la ultimile alegeri. Cheltuie in campanii pentru a păcăli electoratul încă o data. Nu a făcut nimic bun pentru oameni, pentru semeni. Dacă are ceva rău de făcut, cu plăcere executa. Banii statului sunt singura sursa de imbogatatire. Angajează la stat indivizi obscuri care au rolul de a deversa impostura prin intermediul unor conturi false.

In spatele acestui chip masiv se afla un hău! Mizerie! Mizerie! Mizerie! Și totuși el vrea votul?! Doar un iresponsabil poate vota așa ceva, cum se poate vedea și din postarea domnului Valeriu Nicolae, căutător prin biografiile “ celebre” ale indivizilor din cauza cărora județele, orașele, familiile romanilor rămân sărace. Da, surplusul lor este de la noi din buzunar! Suntem cu toți mai săraci, sa fie Mocanu bogat!

“Probabil cel mai sinistru CV de până acum este cel al domnului Adrian Mocanu. Și asta pentru că este primul pentru care arhivele nu funcționează. Este primul deputat al cărui CV vechi nu am putut să-l găsesc. Nicăieri. Desi băietul este la al treilea mandat. PSD-ist de Buzău, de Ciolacu, cum s-ar spune, la bază. Și bineînțeles Președinte al Crucii Roșii Buzău. A fost dar în CV apare că încă mai e. Asta cu toți oamenii de duhnesc a corupție și mafie și Crucea Roșie nu mai e de mult o coincidență. Sunt deja patru și sigur o să mai descopăr. De reamintit că soția domnului Geoană a fost marea șefă la Crucea Roșie în timp ce Geoană era șef la Senat, că doar nu credeți că mârlânia nu are continuitate în PSD.

Tatăl domniei sale a fost ditamai directorul prin minister în timpul lui Ceaușescu, ca orice nesecurist de vază. S-a oprișat masiv pe buzoieni din poziția de șef al Consiliului Județean. Poziție din care l-a pus pe fii-su, un impostor oribil, în parlament, la 25 de ani. Până atunci, desigur, băiatul a fost și “manager” de la 21 de ani, că deah, geniul nesecurist e din familie. Nu ne spune unde, că e secret. Făcea facultatea la București și era manager la Buzău. O sursă, coleg de an cu el, îmi spune că habar nu are cum a putut “catastrofa” aia să termine ASE-ul. În 2010 face și colegiul de securiști al lui Oprea. Din 2011, conform CV-ului, este și el doctorand la bomba aia de facultate din Târgoviște. În anul 2, deși suntem în 2020 . Legal asta e imposibil, dar cum spuneam el și familia lui se oprișează pe tot ce mișcă. Omul este de o prostie absolut feroce și spune tâmpenii colosale. Activitatea lui în Parlament este o nenorocire, nu a făcut practic nimic, nimic. La al doilea mandat, probabil ca să nu se sperie băiatul în București, vine și tac-su la Senat. Asta și pentru faptul că știa că va fi condamnat și că imunitatea îi prindea bine. El și familia lui sunt implicați în toate scandalurile posibile.

Frumusețea asta de om a fost în 5 partide și acum este în partidul nesecurist al turnătorului Băsescu – PMP. A votat, desigur, cu PSD-ul pe legile împotriva justiței. Tatăl său la acel moment era deja condamnat într-o primă instanță pentru corupție. Are o sentință definitivă de 3 ani și 6 luni. A primit la nuntă 1 milion de Euro, iar nunta lui a fost celebră prin faptul că altă mare valoare a PSD-ului, Marian Almanahe Vanghelie, a venit la marele eveniment cu elicopterul. Mama lui pensionară are și ea, desigur, o sinecură frumoasă. În 2019 primea 11.400 RON pe lună de la stat.

Suntem niște idioți. Când scriu asta tremur de scârbă. Ce e mai sus e foarte puțin din haznaua asta de arătare. Și băi, îmi pare rău, dar cei care credeți că (în ciuda gafelor și micilor mărlani din partid) cei de la USR PLUS sunt comparabili cu scârnăviile din partide ca PSD, ALDE, PMP sunteți fie foarte prost informați, fie ticăloși. Cât despre PNL, sunt o mizerie prin care mai găsești și oameni ok, dar mai toți loviți de sindromul melcului. Nici ei nu sunt comparabili cu USR PLUS.

#nutotei
#nuvăoprișațipeledevot
#statcapturat

PS. O analiză foarte rapidă a șefilor filialelor Crucii Roșii este și ea înspăimântătoare și ar merita o investigație jurnalistică.”

Valeriu Nicolae

Facebook

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *