Local

Elevii de la LPS Buzău sfătuiți de polițiștii de proximitate cum să aibă o vacanță de iarnă liniștită

Cu o săptămână înainte de vacanță, elevii și cadrele didactice de la Liceul cu Program Sportiv ”Iolanda Balas-Soter” Buzău au fost gazda unei noi activități interactive, organizată de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Buzău – Biroul Poliției de Proximitate. 130 de elevi și cadre didactice au fost partenerii de dialog ai polițiștilor de proximitate.
În cadrul discuţiilor, poliţiştii au urmărit conştientizarea elevilor cu privire la importanţa respectării regulilor de circulaţie şi adoptării unor minime măsuri de protecţie, astfel încât să nu devină victime ale infracţiunilor de furt. Având în vedere că mai sunt câteva zile până la Crăciun și Revelion, iar tentația de a achiziționa și a utiliza articole pirotehnice este mare, polițiștii au pus accent atât pe latura penală și contravențională, cât și pe siguranța tinerilor.
Subiectele abordate de poliţişti nu au îmbrăcat numai forma unor recomandări, fiind transmise ca şi condiţii necesare pentru a avea într-adevăr Sărbători de Iarnă în Siguranţă, se arată în comunicatul de presă al IPJ Buzău.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *