Administrație Local Politic PSD Buzău Recente

Drumul PSD spre groapa istoriei a început la Buzău

Dezastrul înregistrat ieri la referendumul de la Buzău în contul PSD este primul semnal că Ciolacu & Co. sunt pe drumul cel bun pentru români, în special pentru buzoieni.

Buzoienii au ignorat îndemnul venit din partea lui Ciolacu, Toma și Romașcanu pentru a participa la referendumul prin care se dorea unirea Buzăului cu Țintești.

Din totalul de 107.793 de persoane înscrise în lista pentru referendum, la urne s-au prezentat doar 11.532 de buzoieni reprezentând un procent 10,68%.

Numărul buzoienior care au votat NU la referendum este de 1256., iar cei care au votat DA  este egal cu 10.032. Au fost anulate un număr de 224 de buletine de vot.

„Preşedintele PSD la nivel naţional, buzoianul Marcel Ciolacu, nu a avut nicio reacţie publică după rezultatele înregistrate la referendumul pentru unificarea Municipiului Buzău cu localitatea Ţinteşti, una dintre comunele învecinate reşedinţei de judeţ. Îngrijorător pentru primarul buzoian este faptul că niciunul dintre parlamentarii buzoieni, fie deputaţi sau senatori, nu a afişat vreun mesaj de susţinere sau încredere în edil, după eșecul zilei de ieri.”

Sursa: http://agorabuzau.ro/esec-de-1-200-000-de-lei-conducerea-psd-buzau-si-parlamentarii-buzoieni-fara-reactie-dupa-prezenta-umilitoare-de-la-urne/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *