Național

Dragnea Adonis, directorul de la Direcția de Sănătate Veterinară Buzău, a divorțat de soție, ca să o poată angaja pe bani mulți unde este director

#DragneaAdonisLaurențiu este doar unul dintre cei trei membrii ai familiei Dragnea care se înfruptă din salarii de peste 10000 de lei pe lună, din Direcția de Sănătate Veterinară Buzău.

Mai întâi și-a angajat fiica, iar apoi și-a adus și nevasta, ca să fie echipa completă. Fiul dă și el târcoale, dar vine pentru moment doar în vizită. E mare director, ce naiba! Poate să facă ce-i poftește sufletul.

Păle Dănuț, nașul protector al familiei Dragnea.
Păle Dănuț, nașul protector al familiei Dragnea.

În urmă cu un an am scris despre acest caz, dar evident, #DănuțPăle, superiorul și prietenul lui Dragnea, îl protejează. Atunci am atras atenția că Dragnea Laurențiu, conștient fiind că poate ajunge pe mâna ANI dacă află cineva cum și-a angajat nevasta în instituția pe care o conduce, cu ajutorul amicului de la IT din DSV i-a mai mus un un z în fața numelui soției și a aruncat-o la capătul listei, doamna Dragnea, devenind doamna zDagnea.

Ei bine, divorțul familiei Dragnea este un truc, pentru a încerca să eludeze legea. În fapt cei doi își duc viața împreună, ca și înainte. După articolul nostru, domnul Dragnea și doamna Dragnea au fost mai oficiali la serviciu, dar după ce au văzut că nimeni nu i-a reclamat, viața lor de cuplu a revenit la fel de cordială ca și acasă.

Și pentru a exemplifica cu imagini, atașăm doar două fotografii din calupul primit de la persoane care au citit primul articol și care au dorit să confirme că divorțul soților Dragnea s-a făcut doar din dragoste pentru banul public și mai ales pentru viața de huzur pe care familia Dragnea, nu prea iubitoare de muncă, o duce pe bani publici la DSVSA Buzău.

Dragnea Adonis zugrăvind - prin primăvară - casa soției de care a divorțat. Elegant gest, nu?
Dragnea Adonis zugrăvind – prin primăvară – casa soției de care a divorțat. Elegant gest, nu?
Dragnea Adonis, ieri, vara, plimbându-și în mod tandru soția de care a divorțat. Iarăși, elegant, nu?!
Dragnea Adonis, ieri, vara, plimbându-și în mod tandru soția de care a divorțat. Iarăși, elegant, nu?!

Ar fi inutil să vă încarc memoria cu alte imagini. Așa arată familia tradițională din DSVSA, cu excepția faptului că aici soțul mai este și … mason! Totul e la secret, nu?!

Violeta Moraru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *