Local

Două noi ambulanțe de urgență de tip B2, în dotarea ISU Buzău

Parcul auto al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Neron Lupașcu” al județului Buzău s-a înnoit cu două ambulanțe noi, ce au fost introduse în intervenție începând cu această săptămână.  Este vorba de două ambulanţe de urgență de tip B2, destinate pentru intervenție în caz de urgenţe medicale, precum și în cazul producerii unor situații de urgență care necesită folosirea acestora.
”Ambulanțele au fost achiziționate la sfârșitul anului 2018 prin Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020 – “Îmbunătăţirea capacităţii de intervenţie la urgenţele medicale” de către Departamentul pentru Situații de Urgență prin intermediul  Inspectoratului General pentru Situații de Urgență”, se arată în comunicatul de presă al ISU Buzău.
Potrivit aceleiași surse ” cele două ambulanțe au înlocuit cele mai vechi autospeciale de acest gen din dotarea I.S.U. Buzău care sunt dislocate la Detașamentul de Pompieri Buzău (an fabricație 2009), respectiv la Detașamentul de Pompieri Rm Sărat (an fabricație 2010)”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *