Editorial

Doua membre după care vrea PSD Buzau sa se ascundă! Nu-s cam mulți pentru atât de puțin?

Stire, mare știre, cum PSD-ul ar fi achiziționat sau acostat doua noi membre, mai membre decât altele.   Pe cele dou membre vrea sa meargă in campanie.  E hilar și grotesc in același timp modul in care sunt folosite cele doua persoane.

E hilar deoarece se lauda ca au școala. E o supriza pentru PSD sa ai pe cineva cu școala care se înscrie in Partid?! Nu e cam mic procentajul comparativ cu lista interminabilă a gropbienilor fără școala?

E grotesc ca au scos la mezat, fără jena, viața a doua persoane care, dacă nu seamănă cu Pesediștii nu se vor acomoda la mirosul fetid din partid. Dacă nu seamănă, findca nu tot ce are școala se mănâncă.

In rest, păcat de tinerețea lor. Cum sa fii un om școliți cu adevărat și sa te conducă analfabetul Ciolacu? Ce tip ce criterii ai in viața? E o eroare fatatala!

Referitor la propaganda …măruntă. Doi proaspeți nu schimba nimic din numărul hotilor.

Dragi înscriși in PSD, ati intrat sa le țineți de șase. Atât  Contribuiți la distrugerea locului și a țării combinând-va cu Hoții. Măcar in arhiva de imagini a PSD priviți și vedeți in ce mizerie ati intrat!

Daca aveți conștiința veți regreta! Dacă nu aveți veți primi un jgarci de ros…. Dar e suficient comparativ cu dezastrul pe care-l girați de acum împreuna cu învechiți in rele, de la școala vieții, din PSD?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *