Local

Directoarea care divulgă datele medicale ale pacienților, vrea salariu mai mare!

Simona Angel reprezintă imaginea decăderii funcționarului public român. Coruptă până în măduva oaselor, cu o diplomă de licență îndoielnică, cu moralitate precară, Anghel se plânge de prea multă muncă și bani prea puțini.

Ce muncă prestează Anghel? Spre exemplu, datele dumneavoastră dragi contribuabili, erau livrate unui cont fals, Dan Deșliu. Poliția și Parchetul țin dosarul pe loc, pentru că în mod normal Anghel ar fi trebuit să zboare de mult din instituție. Dar fiind susținută de Ciolacu rămâne pe poziție și încasează câteva mii de euro venituri salariale, la care se adaugă cadourile și privilegiile.

Poliția domnului Pantazi o protejează pe Anghel deși faptele ei sunt extrem de periculoase pentru societate. Gândiți-vă că cineva, un concurent, un inamic, un competitor politic, o firmă de asigurări, un angajator doresc să știe de ce suferiți. Anghel vă vinde în secunda doi și veți umbla dezbrăcați în fața celui care cumpără informația.

Ei bine, această delatoare cu probleme penale vrea salariu mai mare, deși, locul ei nu ar trebuie să fie de mult în instituție, iar colegii o știu.

Nu mai vorbesc despre problemele grave de corupție unde a contribuit la fraudarea bugetului de stat, respectiv cazul Gubandru sau cazul Vaida!

Da, incredibil dar adevărat! Anghel, cu toate acestea, vrea salariu mai mare pentru că … muncește prea mult!

Violeta Moraru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *