Editorial

David Popovici și golul din fotbal

David Popovici a făcut aproape uitat, pentru moment, eșecul multiplu din fotbal. David Popovici a ajuns mare pentru că e muncitor, talentat și susținut de familie. A mai avut o șansă: s-a dedicat unui sport individul. Dacă ar fi jucat într-o echipă nu ar fi strălucit pentru că era tras în jos de sistem. Toate sporturile de echipă s-au prăbușit sau au fost prăbușite. Fotbalul, marea bucurie a românilor pe care nici măcar în timpul comunismului nu le-a fost răpită, a ajuns de râs pentru că a pus politicul mâna pe el.

Un Burleanu la FIFA, un Petre la AJF Buzău, împreună cu o adunătură politică au pus fotbalul la pământ în țară, în județ și la națională. Dacă înotul era spor de echipă David ar mai fi tras de câțiva fii de primari PSD în echipă și ar fi suportat conducerea unor indivizi care nu au performanțe în nimic.

Imaginați-vă că în fotbal Popovici ar fi avut vot egal cu unul care nu știe să înoate decât în cadă, iar cei care nu știu să înoate sunt infinit mai mulți și ar fi ales în frunte pe unul ca ei, nu pe Popovici. Cum credeți că a ajuns Burleanu la FRF?! Ați auzit de fotbalistul Burleanu? Ați văzut golurile date de Burleanu? Aveți idee despre cupele câștigate de Burleanu?

Din păcate, politica actuală a distrus tot!

Paul Negoiță

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *