Național

Cum poți opri un atac de panică? 7 soluții care funcționează

Ți se întâmplă uneori să ai atacuri de anxietate din senin, însoțite de o senzație copleșitoare, ce pot dura până la câteva minute? Atacurile de panică pot da simptome precum palpitații, transpirație excesivă, senzație de respirație tăiată și dificultăți de concentrare. De asemenea, acestea pot apărea fără un motiv sau o sincronicitate anume.

Majoritatea persoanelor care manifestă atacuri de panică recurente suferă de o afecțiune psihologică numită tulburare de panică. Dacă nu este tratată corespunzător, această tulburare poate avea un impact negativ asupra calității vieții deoarece poate da curs altor frici sau probleme de sănătate și influența performanța la școală sau serviciu.

Tulburarea de panică se moștenește, adesea, pe cale ereditară, deși nimeni nu cunoaște cu exactitate motivul pentru care anumiți membri ai familiei suferă de aceasta, în timp ce alții nu.

https://www.doc.ro/depresie-si-anxietate/cum-poti-opri-un-atac-de-panica-7-solutii-care-functioneaza?utm_source=Facebook&utm_medium=Facebook-Feed-depresie-si-anxietate&utm_campaign=Postare-Articol-Doc-cum-poti-opri-un-atac-de-panica-7-solutii-care-functioneaza-banner-20-12-2022-09-30&fbclid=IwAR3ymfrGfHXvFROBo_4Y97tr6VQ5JbKWIN0PPGaU8ADZi6Glq8yctYfi8io

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *