Local

Cum îl scapă penelistul Orsa pe Ciolacu de sancțiuni la CJAS Buzău ?

Valentin Orsa, directorul de la Casa de Sănătate in galeria penalilor?
Nu a trecut nici măcar o luna de la numire și Orsa a anulat efectele unui raport de control care viza farmaciile cuplului Ciolacu-Isac.
Președintele PNL Buzau ,ar fi numit-o pe Anghel președinte la CJAS, fiindcă in fapt ea conduce, dar avea prea multe dosare, așa ca au desemnat un pix, iar pixul , miercuri , înainte de Crăciun, și-a făcut treaba: a acoperit porcăriile făcute de firmele cuplului Ciolacu-Isac!
De ce atâta graba?
Casa de Sănătate a ajuns la USR!
Cum s-a ajuns aici?
In 2017 Ciolacu a intrat in afaceri cu medicamente. Marcel Ciolacu a devenit chiar autor de lege prin care se farmaciile pot exporta medicamente, lăsând pacienții romani fără medicamente vitale ( de aceea unii pacienti nu primesc medicamente deși au rețeta, ele nu exista fiind exportate pe bani mulți).
In paralel a cumpărat doua firme locale și datorii de pe la altele. In același timp, in înțelegere cu primarii a primit spații la primarii, unele special renovate, pentru a se extinde.
Pentru a fi sigur ca va câștiga tot cuplul amintit și-a numit oameni la Casa de Sănătate.
Cu ei a început sa facă controale abuzive. Farmacia Iris, pe care o conduc, fiind cea mai importantă, a devenit ținta. O voiau distrusă, mai ales ca noi am reacționat și am sesizat organele anticorupție.
După ce timp de doi ani am fost controlați aproape zilnic, probabil sub presiunea DNA, le-a fost făcut un control și lor. Un control care ne-a vizat și pe noi – cum se putea altfel – și Farmacia Crâng și CJAS. La noi rezultatul controlului a fost iarăși bun. Nu am încălcat legea niciodată. Am primit raportul de control.
La cuplul Ciolacu – Isac ( condamnat penal pentru mita la Ministerul Sănătății): dezastru. Pe portarurile de judecată sunt procesele pe care firmele cuplului Ciolacu- Isac cer anularea rapoartelor singurului control pe care l-au avut.
Ce a făcut Orsa? A anulat măsurile raportului care afecteaza interesele financiare ale cuplului Ciolacu-Isac!
Morala: au încercat sa ne distrugă pe toti, pentru ca buzoienii sa fie obligați sa cumpere doar de la ei. Ne-au săpat groapa și acum se tin sa nu cada un ea.
Consecințe?
O mulțime de oameni folosiți și trași in fapte penale…și aici nu ma refer la Anghel, care e a lor , ci la un Orsa, care a forțat detașarea pentru a fi numit director la CJAS, ca apoi sa facă, cu ochii închiși, ceea ce i-au cerut politicienii.
O fi penal?
Eu cred ca da, motiv pentru care voi sesiza și de aceasta data DNA.
                                                                                                                                                                    Violeta Moraru

1 thought on “Cum îl scapă penelistul Orsa pe Ciolacu de sancțiuni la CJAS Buzău ?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *