Informații

Cum am zburat cu 5 euro? 

 

Salutare! Vreau să va povestesc despre 10 modalități prin care găsesc zboruri ieftine și cum puteți face și voi asta.
1.În primul rând folosesc mai multe aplicații precum Google Flights, Kayak, Kiwi, SkyScanner. Cea pe care o folosesc cel mai mult este Google Flights pentru că pot să deschid harta lumii și să îmi arate cele mai ieftine zboruri în perioada aleasă de mine, pe tot globul! Interfața este intuitivă și foarte ușor de utilizat. Selectezi orașul de plecare și îți alegi destinația (care poate să fie într-un anumit loc sau oriunde pe glob). După ce mă orientez pe Google Flights care sunt prețurile deschid și celelalte aplicații pentru a verifică dacă nu cumva au oferte mai bune decât pe Google Flights.
Al 2-lea lucru pe care îl fac este că zbor, în general, cu companiile low cost. Sunt la fel de sigure precum sunt și celelalte companii doar că au oferte avantajoase. Puteți găși zboruri foarte ieftine la low cost, mai ales, dacă nu aveți nevoie de multe bagaje. De ce? Pentru că oferta de zbor cea mai ieftină include prețul zborului și doar un ghiozdan, iar bagajele adiționale pot costă la fel de mult sau uneori chiar mai mult decât prețul biletelor.
A 3-a informație – zborurile în timpul săptămânii sunt mai ieftine decât zborurile din weekend.
A 4-a strategie -dată flexibilă de plecare. În cazul în care nu aveți o dată fixă de călătorie prețurile pot fi mult mai ieftine. Dacă știți sigur că trebuie să plecați la mare între zilele X și Y din luna August șansa de a găși bilete la preț bun scade. Eu caut biletele pe un interval mai mare, de o luna sau chiar de 2-3 luni și aleg prețul cel mai mic din perioada respectivă.
Al 5-lea punct- bilete cumpărate individual. Dacă vreți să călătoriți întru-un grup mai mare de persoane este bine să achiziționați biletele pentru fiecare persoană în parte pentru că biletele din avion se vând la prețuri diferite: o parte din bilete având un anumit cost, iar cealaltă parte alt preț. Dacă selectați de la început bilete pentru 5 persoane aplicațiile vor afișa prețul mai mare pentru bilete tuturor.
6. Al. 6-lea punct. Prețurile sunt mai mici dacă achiziționați biletele de dus și de întors separat .
Al 7-lea punct- zbor cu escală de o zi . Uneori biletele sunt mult mai ieftine dacă nu vreți să ajungeți direct la destinația finală și nu va deranjează să faceți zborul din 2 bucăți. Eu am ales varianta această des pentru că am putut să vizitez alte orașe pentru o zi două și am ajuns, în final, la destinația dorită mult mai ieftin decât dacă aș fi avut zbor direct.

.Numărul 8-În afară de aplicațiile de mai înainte mai folosesc și Ryanair și Wizzair care au frecvent promoții. Așa am găsit zborul din București în Iordania care m-a costat doar 5 euro.
Un alt lucru este că eu nu stabilesc niciodată locația de dinainte. Studiez prețurile și văd în ce locație este zborul cel mai ieftin. Spre exemplu, dacă vreau să merg la plajă mă uit ce prețuri de zbor găsesc către Grecia, Italia, Spania, Croația și aleg zborul cel mai bun.
Al 10 lea punct- Notificările. Dacă vreau să merg în mod special într-o anumită locație pot să setez aplicațiile (menționate mai sus) să îmi trimită notificări de fiecare dată când se modifică prețul către locația respectivă.

Vă las și un video, dacă vă este mai plăcut să ascultați decât să lecturați informațiile de mai sus:https://youtu.be/uNyi2BKXKa4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *