Fără categorie

Consumul de droguri la Buzău spune multe despre conducerea Poliției Buzău și despre Laurențiu Pantazi

Consumul de droguri la Buzău spune mult despre conducerea Poliției Buzău. Se știe faptul că șeful Poliției Buzău, Laurențiu Pantazi, este un personaj controversat și foarte obedient politic. Măsurile sale organizatorice, în care s-a neglijat permanent siguranța școala – unde lucrează doar trei oameni în timp ce la protecția animalelor lucrează vreo nouă -, protejarea interlopilor și implicarea în politică, au scăzut prestigiul instituției pe care o conduce și au făcut ineficientă munca polițiștilor.

Rezultatul se vede și în explozia consumului de droguri. Știrea că doi profesori buzoieni au consumat și distribuit droguri este cumplită. Practic, părinții se pot aștepta la orice, pentru că strada și școala la Buzău sunt tot mai nesigure, iar măsurile șefilor din Poliție, ocupați cu politică, întârzie să apară.

Un șofer drogat la volan – și înțeleg că sunt mulți la Buzău – presupune o rețea despre care Poliția știe sau ar trebuie să știe, dar nu intervine pentru că legăturile șefilor IPJ Buzău par a fi o tradiție, așa cum citeam într-un articol scris de jurnalistul Vlad Ștefan Orjan.

https://stiridinsursebuzau.ro/ce-discutii-poarta-seful-ipj-buzau-cu-interlopii-dga-si-dna-au-intrat-pe-fir-exclusiv/

E clar că Buzăul trăiește cea mai neagră perioadă din istoria lui, iar consumul de droguri poate distruge această generație de tineri, care sunt tot mai puțini și tot mai privați de posibilitatea de a spera într-un viitor bun.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *