Fără categorie

Constantin Toma e pe Waze!

În goana nebună după celebritate, diplome, insigne dar și monezi ( de aceea încasează banii la plic și nu pe card), Constantin Toma a ajuns în sfârșit la venerabila-i vârstă și pe Waze!

Fantastic, nu?! Așa primar nu mai are nimeni, iar lucrurile nu se vor opri aici. Wase v-a dezvolta aplicația Constantin Toma în care ți se va arăta că mergi, chiar și când stai pe loc. Doar la Santiago de Compostela, unde pelerinii merg pe jos, aplicația Waze îți mai dă atâtea minute de așteptare în trafic ca la Buzău.

Deci, în curând, aplicația Toma, care va echivala cu viteza mersului în genunchi!

Dar cum am ajuns la această descoperire. Am pus Waze pentru a ajunge la o întâlnire. Când a realizat aplicația că sunt în Buzău, mi-a generat întrebarea: E tot acolo? Am rămas fără reacție! M-a lămurit: Toma e tot acolo? E tot la primărie?

Da! Am apăsat eu pe ecran să confirm ca atunci când e accident sau poliția.

Atunci, nătăraule, stai în trafic până ți-a veni acru!

Și așa a fost! Absolut toate arterele sistematizate de Toma erau roșii sângerii. Blocaj grozav la ora zece. Trafic pentru nătărăii care-l țin pe Toma tot acolo. Avea dreptate aplicația. Și în patru labe de mergeam nu puteam face 800 de metri în 34 de minute!

Dacă vrem să nu ne știe tot Waze -ul, trebuie să ne eliberăm de piedică. Cât o mai fi el acolo vom ajunge să ne coste un drum prin Buzău cât un bilet de avion spre Londra, iar în ziua în care traversăm orașul să ne luăm concediu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *