Editorial

Buzoieni, faceți-vă fântâni! Dacă va câștiga Toma vă îndoaie cu prețul la apă

Toma Constantin e un oportunist. A avut nevoie de PSD doar ca să obțină voturilor celor creduli. Valoarea electorală personală și-a dat-o cu ocazia referendumului de la Țintești.

Pentru a-și crea imaginea unui administrator eficient și corect al banilor publici a purtat o luptă publică pentru acapararea Companiei de Apă Buzău. Îi îndemna pe buzoieni să-și facă puțuri și plângea pe umărul lor că Tescaru, fostul director, îi ruinează cu prețul la apă.

Pe de cealaltă parte, Ionel Tescaru îl acuza pe Toma că nu de buzoieni îl doare burta, ci de propriile afaceri pe care le are cu filtre și țevi. Nimeni nu a avut atunci urechi de auzit. Toma a reușit să pună mâna pe Compania de Apă și pentru a avea puterea totală acolo și-a numit director cel mai apropiat om, fost angajat al firmei sale ROMET, pe Simona Săvulescu,

După ce a pus mâna pe Companie prețul s-a triplat, iar localitățile unde ajunge Compania de Apă Buzău încep să aibă cea mai scumpă apă din țară. Prețul s-a triplat, calitatea apei este îndoielnică, apa nefiind acceptată pentru gătit în restaurante de către DSVSA.

Vă mai amintiți ce urla Constantin Toma că nu se va muta în Hotelul Crâng? Unde e acum sediul? Vă mai amintiți ce se tăvălea că are Tescaru salariu prea mare, mai mare decât al primarului? Săvulescu are dublu!

O vulpe de om, nu?!

Și așa buzoienii plătesc cea mai scumpă apă din țară, iar un eventual mandat  nou al lui Constantin Toma va fi o mare problemă pentru Buzău. Buzoienii vor fi îndoiți cu prețul la apă imediat după alegeri.

După fiecare victorie, Constantin Toma a mărit taxele și prețurile, plecând de la premisa că oamenii uită în 4 ani. Și a avut dreptate. Unii au uitat, însă uitarea i-a costat pe buzoieni. Uiți, plătești! Uiți ești prostit! Te lași prostit de ce să te plângi?

Nu uitați că trecutul se va repeta. Omul nu se schimbă niciodată!

Ce a fost a fost, însă un nou mandat și mai ales o nouă majoritate în Consiliul Local Buzău va veni cu mari crești de taxe și cu dublarea prețului la apă.

Ca să vă protejați votați, dar și săpați, dacă dacă vă prinde descoperiți Toma vă calcă pe cap mai rău ca până acum. E la ultimul mandat și nu-l vor interesa decât banii, mai rău ca până acum.

A se vedea: https://stiridinsursebuzau.ro/locuitorii-din-jud-buzau-platesc-cea-mai-scumpa-apa-din-romania-1014-lei-metru-cub-1/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *