Național

Ciolacu, un mare mincinos

Ați auzit de tot felul de personaje denumite după anumite caracteristici individuale … de la .. Omul Păianjen la ..Păsări-Lăți-Lungilă….

În catalogul personajelor ale căror nume sunt puse în umbră de trăsături de caracter se află și Ciolacu. Sigur, nu e legendar și nici simpatic precum personajele de mai sus, dar are marca lui – minciuna.

Nu e singura calitate – are în minte tot felul de scenarii care pendulează între macabru și pornografic -, însă, peste toate, eu nu l-am văzut pe acest domn spunând adevărul niciodată. Pur și simplu nu cunoaște această valoare și nu o poate utiliza.

Minte fără jenă și, ceea ce este mai grav, are convingerea că toți cei din fața lui – în momentul de față o națiune întreagă – sunt atât de reduși încât nu se prind că-s mințiți.

I-ar trebui un consilier responsabil cu adevărul care, măcar din când în când, să-i zică: Marcele, gata! E prea lată! E prea mult!

Dar oameni de …adevăr nu se se adună în jurul unu asemenea personaj, ci tot manipulatori de același soi.

Cum Ciolacu are ziua și minciuna e greu să-i mai ții seama.  Azi, însă, mințea poporul mai cu foc ca ieri și zicea că nu are pensie specială, încercând să inducă ideea că el este alt soi, un soi mai bun, unul mai de-al nostru, fără privilegii.

Ei bine, Ciolacu este autor al Codului Administrativ- nu l-a scris el, nu vă speriați, doar a pus acolo niște nenorociri. El este cel care a propus pensii speciale pentru primari, președinți de consilii județene, etc. El. El și din dorința de a-i fideliza pe banii poporului.

Tot el este cel care prin șmecheria certificatului de revoluționar putea – sau poate – obține o pensie suplimentară.

El, cel care pe la 50 de ani – sau cât o avea – spune că nu are pensie specială. E clar că nu are. Are salariu special, un salariu plătit de mii de români care trudesc zilnic și iau de la gura copiilor să-l plătească.

Evident că nu are pensie, pentru că nu-i pensionar. Ba nici pensie normală nu poate avea, pentru că atunci când te apuci de muncă la 37 de ani, trebuie să muncești până la 90 să-ți faci stadiul de cotizare.

Din păcate, aceste pensii speciale reprezintă una dintre marile umilințe la care sunt supuși românii. Plătesc niște mincinoși o viață și apoi sunt condamnați și copii lor să plătească pensii babane acelorași mincinoși.

Mare blestem pe acest popor să fie cotropit din interior de acești farsori, dintre care Ciolacu-i primul.

https://paulnegoita.ro/2022/05/06/ciolacu-omul-minciuna/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *