Național

Ciolacu, Romașcanu și Toma au fost huiduiți de către profesorii buzoieni

După o ce jurnalistul de la știridinsursedebuzău.ro, Vlad Ștefan Orjan, a anunțat programul președintelui PSD Marcel Ciolacu, profesorii Buzoieni, revoltați din cauza salariilor umilitoare pe care le încasează, au mers pe Calea Eroilor unde Ciolacu și Toma erau prezenți la Ziua Eroilor.

Profesorii revoltați au huiduit grupul de politicieni PSD, cerându-le demisia. Ciolacu, a citit greu după câteva pagini de hârtie și a încercat să le promită ceva profesorilor, invitându-i la Prefectură. Mai dă-le o sută de lei, Nicule! zicea Elena Ceaușescu în fața manifestanților din decembrie 1990. Așa a sugerat și Ciolacu că va face! Profesorii au continuat protestul, iar cei care au auzit invitația de a merge la prefectură s-au amuzat de propunere și de perspectiva de a purta negocieri cu membrii conducerii PSD, mai toți foști elevi cu mari probleme la școală.

https://stiridinsursebuzau.ro/i-au-taiat-microfonul-lui-romascanu-in-direct-2/?fbclid=IwAR0dAXNroMj3SglOla4tTJ9S55XfCxkNF1Uqs8rh2t0A-LtSZGa5hObLdvw

Ciolacu nu a fost niciodată popular la Buzău, iar primarul Toma este în mare criză de popularitate din cauza blocării orașului prin distrugerea Bulevardului Unirii. Peste această stare de fapt s-a adăugat și starea de pauperizare a populației, care a ajuns să plătească factura la apă mai mult decât la toate celelalte utilități cumulate.

În cazul în care nu vor rezolva urgent revendicările salariale ape profesorilor, viitorul politic al celor doi lideri PSD este incert.

Violeta Moraru

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *