Editorial

Ciolacu și minciuna pensiilor speciale

Când spui Ciolacu spui minciună, se știe. Mereu lovit de ideea că românii sunt proști, tot caută mijloace de prostire publică. Rudimentar politic – ca și în exprimare -, personajul despre care vorbim, a dus în derizoriu orice fel de pensie.

A fost președinte al comisiei de Cod Administrativ și, după modelul Dragnea, s-a gândit că poți conduce un partid și chiar o țară, dând cu sacul banii din buget aleșilor locali, care aduc voturi. Așa au ajuns să aibă pensii speciale primarii, viceprimarii, președinții de consilii județene, vicepreședinții…și tot ce mișcă în această zonă murdară.

Generos, nu?! Păi pe banii celor care muncesc…de ce să adune ceva capital?! Nu face distincție între banii proprii și banii țării.

În fine, situația a dus la compromiterea întregului sistem de pensii. Ce român sănătos la minte își dorește ca după ce un primar l-a furat de l-a rupt, să-i mai plătească și pensie specială. Parcă paguba nu ar fi fost de ajuns? Nici un român! Așa că …pensiile speciale au devenit o problemă nu doar de cost bugetar, ci o jignire cruntă la adresa românilor. Cum poți accepta furtul după furt?!

Ei bine, Ciolacu, acum s-a gândit că nu ar fi rău să se facă puțin că nu iubește pensiile speciale. Aiurea! Teatru ieftin, leșin mental, nimic mai mult!

Se luptă din răsputeri să-l vadă votantul altfel decât e. Dar nu se poate! Nici cimpanzeul nu se vede… estetic atunci când urcă și nici mitomanul. Cum s-ar putea vedea Ciolacu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *