Local

Absolvenții școlii militare de la Boboc vor fi avansați în grad

Mai mulți absolvenți ai Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene ”Traian Vuia” vor fi avansați atât la gradul de maistru militar clasa a V-a, cât și la gradul de sergent promoția 2019 – „Nicolae Bălcescu-200”, în cadrul unei festivitați organizate de instituția militară. Festivitatea de premiere va avea loc în data de 31 iulie a.c., începând cu ora 9.00, în Piața Dacia din municipiul Buzău.
Astfel, 73 de absolvenți (61 băieți și 12 fete) vor fi avansați la gradul de maistru militar clasa a V-a, iar la gradul de sergent 71 de absolvenți, din care 62 băieți și 9 fete. Aceștia vor fi repartizați în unități ale Forțelor Aeriene şi Forțelor Terestre.
”La manifestările organizate în acest scop vor fi prezenți reprezentanți ai autorităților administrației publice locale, Statului Major al Apărării, Statului Major al Forțelor Aeriene, Inspectoratului Școlar Județean, veterani de război, militari activi și în rezervă, părinţi şi rude ai absolvenţilor, cetățeni ai municipiului”, se arată în comunicatul de presă al  Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene ”Traian Vuia”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *