Fără categorie

Ciolacu Liberalul

Nu e o glumă. Marcel e cel mai liberal și când fac această afirmație nu mă refer la bișnița din tinerețe și nici la afacerile prin interpuși, pe care le face ca orice liberal, ci la faptul, ca datorită lui Ciolacu, România are de ceva timp guverne de dreapta și va avea și de acum înainte.

Ciolacu, fără îndoială, este cel mai mare fan al dreptei. Bine, nu știe prea clar cum este cu dreapta și stânga, dar joacă cum i se cere.

Deci, dacă România va avea o evoluție economică bună, meritul îl are Ciolacu. Chiar dacă nu este limpede economic și luminat în ceea ce privește direcție, Marcel face treabă minunată pentru țară.

Câteva sinecuri pe la ministere, mai ales în zona internelor, unde-l doare, și, evident, scoaterea Buzăului de pe harta lumii, pentru a-i fi dat ca feudă proprie, sunt suficiente danii ca Ciolacu să-și amaneteze partidul și să-l țină departe de pohtele guvernării.

Păi să ai așa un opozant, de îți e mai mare dragul, nu-ți vine să-i mai amâni deznodămintele de prin dosare?! Evident, da!

Așa că, în istoria dreptei, face-ți loc pentru Ciolacu. El a scăpat țara de guvernarea PSD. Erați mulțumiți cu Dăncilă? El s-a învoit să fie pierzător în alegeri. El a nășit guvernele Orban I și II, iar acum e așa de îndrăgostit de libertarianul Câțu, încât nu se îndură să depună moțiune de cenzură, de teamă să nu-i iasă, cu ajutorul adversarilor lui Cîțu din PNL.

Deci, dreapta pe Marcel!

PIN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *