Național Politic Recente

Ciolacu, ieșire gravă în decor

De ieri, lui Ciolacu nu-i mai țin frânele, adică e prea deștept, astfel că i-a acuzat pe useriști de un presupus șantaj, președintele PSD catalogându-i drept secături.

Substantivul secătură era uzitat în perioada comunistă de către milițieni, procurori și securiști. Rădăcinile lui Ciolacu adânc înfipte în perioada comunistă de tristă amintire nu pot fi ascunse la infinit.

„Tatăl meu avea o vorbă „După ce că ești prost, mai pui și frână” – Marcel Ciolacu

“Am mai lămurit de o mie de ori. Cum creşte PSD în sondaje, apar aceste chestii, ce blat să am? Ce să îmi dea Iohannis? Nu am dosare penale, nu am furat, de ce să fac un blat? Că a ieşit nu ştiu ce lider USR că nu îi votăm moţiunea, mai secăturilor, faceţi un şantaj ordinar, s-au prins că puneaţi labele pe justiţie!

Ciolacu invocă creșterile PSD în sondaje, însă nu precizează că sondajele sunt executate la comanda sa de către Avangarde (GRUPUL DE STUDII SOCIO-COMPORTAMENTALE AVANGARDE SRL), societate comercială deținută de Marius Pieleanu, sociologul cu frecvente apariții la Antena 3.

Cel mai celebru sondaj prezentat public de Avangarde a fost cel din 2019 cu ocazia alegerilor parlamentare.

Atunci, Pieleanu anunța că intenția de vot exprimată de cetățeni propulsa PSD pe locul 1 cu 33% din voturi, dar  rezultatele finale după numărarea voturilor au arătat că PSD a obținut doar 23%.

În septembrie 2018, Pieleanu anunța o prezență la vot la referendumul pentru familie de 66%. Câteva săptămâni mai târziu, el își revizuia estimarea, dar anunța că această consultare populară va fi validată: “Potrivit analizelor noastre, referendumul trece cu 32-33%. Cam ăsta-i cvorumul la care se joacă acum. Ce-i drept, se joacă la limită, dar există o serie de elemente care favorizează în mod cert creșterea prezenței la urne“. Referendumul a eșuat, prezența fiind de 21,1%.

Mai multe detalii găsiți aici: https://epochtimes-romania.com/news/ciolacu-mesaj-catre-usr-mai-secaturilor-faceti-un-santaj-ordinar-s-au-prins-ca-puneati-labele-pe-justitie–318347?fbclid=IwAR3jMCsxf5tGv2Lqk0GpyRSzGzZwtcPTS8OMi67vsAlqPSpqUI7XKymDXOg

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *