Editorial

Din cel mai iubit așa cum se fălea, Toma e cel mai vânat? Ce joc ieftin!

Cum să nu te pufnească râsul când vezi așa personaj, precum primarul Toma, că se victimizează și amenință cu renunțarea.

Cum domnule Toma, dumneavoastră, luptătorul luptătorilor, sunteți vânat? Cine vă vânează, nu ați vrea să ne spuneți? Eu cred și văd că sistemul vă protejează, pentru că altfel …

În fine, nu e prea demn să tot disimulați, dar așa vă e este felul. Totuși, vorbeați de susținerea oamenilor simpli. Care ar fi motivele să vă susțină oamenii simpli, precum sunt și eu?!

Cine v-ar susține dacă ar ști că ați falimentat cea mai mare fabrică făcută în vremea lui Ceaușescu și ați lăsat mii de oameni pe drumuri?

Cine v-ar susține că ați mărit taxele locale în primul an după ce ați câștigat al doilea mandat, gândind-vă că uită votanții în patru ani?

Cine vă susține că ați blocat orașul și ați crescut cheltuielile fiecărei familii care, în loc să investească bani în copii, vă plătește camarila de la partid, plasată în consilii de administrații și funcții de tot felul?

Cine vă susține că ați mințit când ați spus că vreți Compania de Apă să le fie mai bine buzoienilor?

Și ar mai fi….

Domnule Toma, nu vă vânează nimeni! Nimeni nu v-a executat pentru datoriilor imense pe care le aveți către bănci, însă dumneavoastră, prin instituțiile din subordine, îi executați pe buzoienii peste care a căzut năpasta și nu au cu ce plătit apa, căldură, etc. Nu ați vrea să vorbiți și despre asta?! Nu ați vrea să le vorbiți oamenilor despre rapacitatea cu care i-ați executat pe toți care aveau câte o mică firmă în apartament sau câte un spațiu comercial și le-ați luat banii pe cinci ani în urmă, de au ajuns vai de mama lor?!

Fiți pe pace, dacă renunțați ( evident, nu se va întâmpla niciodată), nu e o pierdere. Buzăul și Primăria au nevoie de echilibru și de un om care să știe să respecte, de un primar care și consultă cetățenii, nu de dumneavoastră, care vă vă dați zeu, iar apoi căutați – nedemn, după părerea mea – să vă compătimească omul simplu.

Domnule Toma, nu aveți nimic în comun cu omul simplu! Absolut nimic! Doar ați speculat speranța și buna-credință a oamenilor simpli, iar acum ați simțit că nu mai ține, că ne-am prins cine sunteți și cum acționați și încercați încă un joc ieftin, crezând că ne veți impresiona.

S-a dus! A fost! Atât! Ne-a fost de-a ajuns!

 

3 thoughts on “Din cel mai iubit așa cum se fălea, Toma e cel mai vânat? Ce joc ieftin!”

  1. Până la urmă , ceea ce ,,văz io , interesu poartă fesu ”! Aveți dreptate toți și…niciunul , asta pentru că se poartă analfabetismul funcțional care a ajuns ,,piatra de temelie” a societății românești de azi și (vai de ea !) de mâine .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *