Local

Buzoienii cu cele mai bune propuneri pe platforma online buzaucityreport.ro, premiați de edilul municipiului

Pentru a rezolva cât mai repede problemele buzoienilor, Primăria Municipiului Buzău a pus la dispoziția cetățenilor, din vara anului 2018, platforma online buzaucityreport.ro. Aici, buzoienii pot propune sau face sesizări accesând cele nouă domenii, și anume drumuri, iluminat public, ordine publică, salubritate, spații verzi, taxe și impozite, transport public, urbanism și altele. Propunerile și sesizările buzoienilor pot fi transmise non stop, iar răspunsurile sunt date de primarul Constantin Toma.
Pentru a încuraja această activitate on line, primarul municipiului Buzău Constantin Toma, la propunerea unui utilizator al platformei buzaucityreport.ro a premiat, zilele acestea, trei buzoieni care au venit cu propuneri care au fost și vor fi aplicate, și anume: regulamentul afișat la locurile de joacă; plata biletului TransBus prin SMS; camere video la locurile de joacă; sensuri unice în Dorobanți 2; accesul liber pentru elevi în curțile școlilor. Cei trei buzoieni, invitați în biroul edilului, au fost premiați de însuși primarul Constantin Toma, cărorora le-a înmânat cărți și alte tipărituri despre Buzăul de ieri și de azi.
Primarul Constantin Toma precizează, referitor la platforma on line, că ”sunt deja 1400 de vizitatori unici și că a răspuns până acum la 1210 de propuneri și sesizări” și că ”încurajează pe toți buzoienii să utilizeze cât mai mult această aplicație, bineînțeles cu probleme reale și de bun simț.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *