Local

ANM a emis noi AVERTIZĂRI meteo de ploi, vânt, polei şi ninsoare. Buzaul sub cod galben de vânt si ploi însemnate cantitativ

 

 

 

Meteorologii au emis luni noi avertizări de ploi, vânt, polei şi ninsoare pentru mai multe zone ale ţării. În Moldova, până miercuri va fi polei, va ploua moderat iar vântul va sufla cu putere. Pe parcursul zilei de astăzi,  în județele Buzău, Brăila și Tulcea vântul va avea intensificări, cu viteze la rafală de 55…75 km/h. Vor fi precipitații sub formă de ploaie, iar în jumătatea de nord a Dobrogei cantitățile de apă vor depăși 20 l/mp.

A altă informare meteorologică vizează Moldova şi este în vigoare de marţi dimineaţă până miercuri dimineaţă la ora 10.00. Se vor semnala precipitaţii moderate cantitativ, mai ales sub formă de ploaie, mixte la munte şi predominant ninsori în Moldova. Pe arii restrânse se va semnala polei, la început în Oltenia, apoi şi în celelalte regiuni.

 

Potrivit ANM, temporar vântul va avea unele intensificări în jumătatea de sud a ţării şi în zonele montante, cu viteze mai mari în sudul Banatului, unde la rafală se vor depăşi 70 -75 km/h.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *