Național

Marionetele din fruntea PSD/Amănunte pe care nu le spune nimeni

Ciolacu nu are nivel intelectual nici de liceu, darămite de doctorat. Totuși, Marcel a încercat un doctorat la Academia SRI. După ce a început să fie luat în vizor și-a scos repede din CV …mândria de doctorand.

Astăzi făcând revista presei am găsit acest articol în comisarul.ro. El explică ceea ce se întâmplă astăzi cu și în PSD și de ce PSD nu mai există cu adevărat ca partid, ci doar ca un grup care servește interesele puterii actuale. Despre opoziție, nici vorbă!

Nimeni nu spune pe față cine conduce în acest moment PSD. Doar unii mai insinuează, cu maximă discreție, că liderii PSD sunt, cumva, la mâna serviciilor. În realitate, tot leadership-ul PSD din acest moment este controlat de actuali șefi sau foști generali din SIE și SRI.

Dealtfel, orice om cu o inteligență medie realizează că actualul președinte al PSD, Marcel Ciolacu, n-ar fi ajuns niciodată în fruntea partidului fără să fie ajutat de oamenii din umbră ai Sistemului.

A fost o lucrare amplă, gândită pe termen lung de un personaj pe care mulți îl înjură zilele acestea: Klaus Iohannis. Și o dovadă că după ce-și termină mandatul de președinte nu va pleca într-o funcție europeană, ci va rămâne ancorat puternic în politica internă, de ce nu, ca premier.

Da, președintele are dreptate când spune că actuala criză este una minoră, pentru că deține controlul, lucrurile nu o vor lua razna. Și mai știe un lucru important: până la alegeri mai sunt 3 ani de zile, adică o veșnicie. Anticipatele invocate și fluturate de unii sau alții sunt o glumă proastă, o utopie. Și nu pentru că n-ar vrea Iohannis, ci pentru că nu va renunța niciun parlamentar ales de-abia de-un an să lase mandatul din mână! N-au renunțat ei nici când mai aveau doar 6 luni, în legislatura trecută!

Dar să revenim la PSD. Știți cine conduce SIE? Se numește Gabriel Vlase. Fostul băiat care-i căra geanta și îi cumpăra țigări lui Viorel Hrebenciuc. Președintele Iohannis l-a făcut șef la SIE și-l ține în continuare. Știți cu cine-și face micile vacanțe Vlase? Cu bunii lui prieteni, Marcel Ciolacu și, mai ales, Mihai Tudose. Lipsește din peisaj Valeriu Zgonea, celălalt membru al grupului care a fondat organizația de tineret a PSD.

Gabriela Firea și Paul Stănescu sunt ocrotiți de generalul SRI Adrian Ciocârlan. Presa considerată din zona gri a scris că prietena Gabrielei Firea, Dana Budeanu, ar fi avut și ea o reție specială cu același general.

Sorin Grindeanu este controlat de doi foști generali SRI din zona telecom, iar Vasile Dâncu de celebrul Coldea.

Credeți că a fost o întâmplare că Dăncilă, și nu Ciolacu, a preluat șefia PSD după încarcerarea lui Dragnea? Nu, n-a fost o întâmplare. Cum întâmplare n-a fost nici condiția pusă de USR la formarea coliției de guvernare, să fie Cîțu premier…

 Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *