Național

Zodia repetenților, la apogeu!

L-am cunoscut pe Dornean. Posedă o limbă de lemn în spatele căreia puteai vedea cultura generală sumară și foarte multă viclenie. Dar, cu toate acestea, erau un zeu al științei juridice pe lângă acest Bogdan Licu. Cumva, diferența dintre Dornean și Licu, se este ca cea dintre Ciolacu și Adrian Năstase.

Ei bine, cum pot niște parlamentari care pretind că au trecut prin ceva școli sau care sunt plătiți de către popor să aleagă așa ceva? Cum pot da ei poporului așa judecător la Curtea Constituțională, instituție care presupune pregătire cu adevărat superioară.

Vedeți, unul ca Ciolacu nu poate propune pe cineva mai bun decât el. Pentru el respectul și bunul simț în fața oamenilor nu există, ci doar acapararea puterii prin formarea caracatiței la toate nivelurile.

Să vedeți ce judecăți va face Licu! Aveți așteptări? Vă mai așteptați la ceva în țara asta? Vă mai așteptați la ceva din partea unui Parlament care între Danielț și cel care l-a plagiat pe Danieleț îl alege pe primul?

Ce valori au cei ce au ridicat mâna și l-au votat pe cel mai slab pregătit candidat din istoria Curții? Cum mai pot cere ei votul poporului? În mod normal, așa ceva nu se uită!

Următorul judecător la Curtea Constituțională va fi un repetent!

https://paulnegoita.ro/2022/05/03/alegerea-lui-licu-si-umilirea-bunului-simt/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *