Fără categorie

Virusul nu exista! E o Invenție a lui Iohannis!

„VIRUSUL NU EXISTĂ! E O INVENŢIE A LUI IOHANNIS…”

Când al doilea val al pandemiei scutură planeta, când numărul de infectaţi în lume depăşeşte deja populaţia României, când la nivel global cad zilnic recordurile la infectări şi decese, ţoapa din Craioviţa (fost ministru!!!) iese la tribună şi declară tranşant: „Virusul nu există!” O doare exact în zona pubiană că 99,9% din doctorii lumii spun că virusul există. I se fâlfâie organul devastat că România e aproape de erupţia exponenţială a infectărilor, iar sistemul sanitar e la un pas de a fi copleşit de numărul tot mai mare de bolnavi afectaţi. Ţoapa are treabă cu Iohannis!

Ascultând declaraţia ţoapei şi privind această poză, tupeul te revoltă. Vezi Coloana lui Brâncuşi cum se înalţă din sigla unui partid de rahat. Că doar un partid de rahat, în loc să îndemne oamenii, în mod responsabil, să respecte măsurile propuse de medici, face exact invers! Le bagă oamenilor în cap că virusul nu există!

Oameni buni! Să fim prudenţi! Până la descoperirea vaccinului, singurele noastre arme sunt ascultarea şi disciplina! Să ascultăm ce ne spun medicii români şi medicii lumii. Să nu ne lăsăm influenţaţi de ţoape, care au învăţat medicină pe şoseaua de centură a politicii populiste…

Valeriu Budulescu

Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *