Editorial

Valetul lui Toma, Apostu, sare la PNL

Bărbatul superb care-l secondează pe Toma în toate nebuniile pe care le face la Buzău se numește Ionuț Apostu. Majoritatea dintre dumneavoastră nu-l știți și este firesc să fie așa. Nu a făcut nimic notabil în viață. Pentru sine a făcut. Și-a pus soția în posturi bine plătite în subordinea primăriei, s-a dus cu spiritul de proprietate pe Litoral, a ocupat câteva funcții numit de cumătrul Boșcodeală, pe care, imediat ce a suflat vântul schimbării, l-a aruncat la tomberon.

Ionuț Apostu privit cu uimire de Eminescu

A deveni omul lui Toma și nu i-a fost greu pentru că de când se știe lingușește. A reușit el să-l lingușească pe bietul Corneliu Ștefan, celebrul ziarist … La Toma a fost ușor pentru că Toma e bolnav după laudă, iar Ionuț Apostu și-a suplinit mereu incompetența proverbială cu lingușirea gregară. Nu e reușit, dar la asta lingușeală e talentat, nimic de zis!

I-ar fi plăcut să-i ia locul lui Toma și l-a mai ciupit pe la spate. Dar în față … e fidel. Stă în patru labe!

E de înțeles comportamentul lui Apostu. Omul nu are meserie. E sinecurist și oportunist.

Absolventul de facultate la fără caiete ( a făcut greu o bomba de facultate), s-a apucat să sară la gâtul PNL că are prea multe bannere. E drept, afișajul PNL e bun, comparativ cu la PSD care are ceva respingător și mucegăit în imagine. Nu-mi dau seama dacă e vorba de culoarea ștearsă sau de candidat. Chiar și așa, PSD a umplut colțurile de străzi cu degetul lui Toma. PNL însă nu ar avea voie, pentru că Apostu e stăpân peste țară. Ce mizerie!

Ieșiți la vot oameni buni! Haideți să le arătăm unde e locul acestor băieți de cartier, care nu pot trăi decât pe bani publici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *