Local

Urmărit naţional pentru executarea pedepsei cu închisoarea, prins pe raza comunei Rușețu

Un tânăr de 30 de ani din Buzău, dat în urmărire națională pentru executarea pedepsei cu închisoarea, a fost depistat de organele de poliție în comuna Rușețu.
În ziua de 27 martie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului de Investigații Criminale împreună cu polițiști din cadrul Secției de poliției rurală Pogoanele au depistat, în comuna Rușețu, un tânăr de 30 de ani din Buzău.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că tânărul era dat în urmărire la nivel naţional. Pe numele tânărului era emis mandat de executarea pedepsei cu închisoarea de către Judecătoria Buzău din cursul lunii noiembrie 2018, pentru comiterea infracțiunii prevăzute de art.335, alin.1 din Legea 286/2009 actualizată – Codul Penal. Având în vedere mandatul emis pe numele lui, tânărul a fost preluat de poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău pentru prezentarea la instanţă şi confirmarea mandatului de  executare a pedepsei. Totodată, poliţiştii de investigaţii criminale continuă cercetările, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *