Recente

Unde va funcționa Iris Non Stop între 3 și 12 octombrie

Farmaciile Iris și-au orientat mereu activitatea către pacienți. Nu au target-uri de vânzare impuse angajaților, pentru ca pacientul se plece cu ce are nevoie din farmacie.

Nu ați avut niciodată surpriza neplăcută să mergeți în farmacii cu dureri de cap și să plecați cu tratament pentru bătături? Probabil că ați pățit-o, cumva, pentru că atunci când salariul este condiționat de cuantumul vânzărilor, pacientul devine victimă sigură. Din acest motiv în Farmaciile Iris nu sunt condiționări de acest fel. Pacientul primește ce are nevoie și nu este supus politicilor comerciale înșelătoare.

Un alt obiectiv a fost predictibilitatea și atașamentul total față de nevoile comunității buzoiene. Suntem de aici, plătim impozite pentru dezvoltarea comunității locale aici, vrem ca pacienții să fie mulțumiți.

Din acest motiv, funcționăm cu una dintre farmacii în regim permanent. E vorba despre farmacia de pe Aleea Trandafirilor, Iris 3. Fără voia noastră însă, între 3 și 12 octombrie, Farmacia Iris Non Stop va funcționa la farmacia Iris 1, cu sediul lângă fostul RAM.

Ne cerem scuze pentru pentru situație, dar lucrările fără de sfârșit din Centrul Buzăului ne obligă la schimbăm temporar locația Farmaciei Iris Non Stop.

Violeta Moraru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *