Editorial

Toma pus pe făraș de propria incompetență și minciună

Timp de patru ani buzoienii au avut în față un reprezentat plin de sine însuși, cum n-a mai exista prin țară. S-a prezentat ca un descălecat de pe calul alb al succesului în mijlocul unei comunități de proști, pe care a venit să o salveze. Geniul neînțeles a acționat brutal și doar după propria minte. Rezultatele genialității se văd. Orașul este blocat și împrumutat. Buzoienii disperați și ruinați.

#constantintoma #traficinteligentbuzau

E drept, are și o mare calitate Toma Constantin. Nu-i pasă de ce zic oamenii. Are credința că oamenii sunt prea proști să se prindă de ce face.

Opera lui Constantin Toma
Opera lui Constantin Toma, ghicești în palmă de unde ai luat cuiul

Unul dintre multele exemple îl reprezintă așa zisul sistem de trafic inteligent. În fapt, o mare prostie pe bani mulți. Din el au rămas numai cuie și mizerie. Acest sistem în loc să ajute, poate ucide. Oricând se poate disloca un fragment și poate omorî un pieton. Oricând. Singurii vinovați într-un asemenea caz este Toma și consilierii locali, în solidar. Poate fi vinovat șoferul? Nu! Ce vină are el. Era pe carosabil. Poate fi vinovat pietonul? Depinde cât de sărac e. Vinovat este autorul acestui proiect-eșec cu care  a fost prezentat ca unic în țară și în lume. Evident, mințile sănătoase au dedus că un asemenea proiect e ruina traficului și e periculos pentru cetățeni.

Traficul inteligent al lui Toma te duce la vulcanizare

Am văzut ieri un filmuleț postat de activistul civic Mihai Nicolae. Tare de tot omul. A arătat publicului cum se pot produce accidente teribile în Zona Industrială și cum oamenii își vor face drum la vulcanizare. Urmăriți filmul de mai jos:

https://youtu.be/GffMo7H_02A

Scuze și acasă, la pensie, așa cum ies oamenii la 65 de ani dl Toma. E destul. Orașul a înghițit destul nebunia unor așa zise proiecte proaste și scumpe.

1 thought on “Toma pus pe făraș de propria incompetență și minciună”

  1. Două mandate de incompetență ale celui mai votat primar din România, cum se lăuda tot timpul. Felicitări celir care au curajul să arate asta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *