Editorial

Toma, primarul cel mai tare în Facebook!

Primarul Toma a făcut astăzi o postare în care se laudă că e cel mai tare și în Facebook. Cum presa a reușit să o cumpere cu bani publici, singurul loc în care cetățenii se mai pot exprima este Facebook -ul.

Toma a reușit să-și adune o comunitate de potrivnici, care-i arată zilnic adevărul, respectiv incapacitatea de conduce orașul. Multe a făcut și la propria firmă și s-a dus de râpă. Cam așa este și cu multul pe care se laudă că-l face în oraș. E mult, prost și fără cap.

Pentru ai inhiba pe contestatari, Toma le arată mușchii de mare star pe Facebook. Mie mi se pare infantil gestul, așa cum sunt infantile și multe dintre laudele pe care le primește de la ziariști plătiți.

Primarul – de altfel bun la manipularea populației – pare sub presiune și vrea să ducă atenția publică în altă parte. Realitatea este însă dură. oamenilor le vin facturile, Buzăul e blocat, impozitele sunt mari, respectul față de cetățean nu există. Fix în cot îi doare pe buzoieni de succesul clamat de Toma pe Facebook. E la fel de curagios precum cartonul cu care se laudă că Buzăul a bătut Parisul.

Deci, amuzați-vă de primarul tare în Like -uri și taxații prostiile pe care le face ca și până acum!

Violeta Moraru

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *